Sayfalar

Artconsept Resim Çerçeve sitesi www.artconsept.com dan istediğiniz çerçeveye sahip olabilirsiniz.

17 Ocak 2015 Cumartesi

Tablobu Tablonun yeni adresi

Tablobu Açıldı. Tablonu yeni adresi Tablobu açıldı. Kolleksiyonluk resimler ve ressamlara ait yağlı boya tablo satışı yapan Tablobu, geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başladı. Yüzlerce ressamın orjinal Yağlıboya Tablolarının sergilendiği site büyük beğeni kazandı. Öncelikle güvenlik sertifikalı ve garantili ödeme sisteminin kurulu olduğu site, müşterilerine güvenli alışveriş imkanı sunmakta. Dilerseniz kapıda ödeme, dilerseniz taksit seçenekleri ile rahat alışveriş imkanı sağlamakta.   Devrim Erbil'den Faruk Cimok'a birçok ünlü ressamın orjinal kolleksiyonluk eserlerinin bulunduğu Tablobu büyük beğeni kazandı. Aynı zamanda Faruk Öz, Remzi Taşkıran, gibi ressamların yağlı boya eserleri ilgi topladı. Her kesme uygun tablo ve resimlerin bulunduğu site, açılmasıyla en çok ilgi toplayan sitelerden oldu.

Tablobu

128 bit SSL sertifikası ile korunan site, ünlü PAYU ödeme sistemi ile paralel çalışarak güvenli bir web ortamını müşterilerine sundu. Müşterilerin isteği üzerine sisteme Kapıda ödeme sistemide entegre edildi. Dileyen müşteriler ürünlerini teslim aldığında kapıda ödemesini gerçekleştirecek.

tablo

Sanat piyasasına hızlı giriş yapan Tablobu, sanatseverler tarafından oldukça beğeni ile karşılandı. İnsanları daha fazla sanata yaklaştırmak amacı taşıyan Tablobu fiyatlarını en düşük seviyede tutmayı amaçlamakta. Bunun yanısıra 9 takside varan geniş ödeme seçenekleri ile rahatça bir alışveriş imkanı sunmakta. Akdeniz Cad. Ümraniye / İstanbul da bulunan Tablobu aynı zamanda Sanat Galerisinde de satış yapmakta. İsteyen müşteriler Galeriye giderek tablolarını birebir görüp alma imkanına sahip. Galeride Çerçeve hizmeti de verilmekte.   Tablobu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder