Sayfalar

Artconsept Resim Çerçeve sitesi www.artconsept.com dan istediğiniz çerçeveye sahip olabilirsiniz.

2 Şubat 2014 Pazar

ATAŞEHİR ÇERÇEVECİ

Ataşehir Çerçeveci
Ataşehir bölgesine yakın olan firmamız, bölgede ki bir çok kurumsal firmaya toplu iş yapmaktadır. Ataşehir, çerçeve işlerinde firmamız öne çıkmaktadır. Ataşehir çerçeveci.
Kurumsal firmaların A4 çerçeve işleri yapılmaktadır. Aynı zamanda yeni kurulmuş firmaların ofis dekorasyonlarında mimarlar ile paralel çalışmalar yapılmaktadır. Bölge de bir çok kurumsal firma ile çalışmalarımız devam etmektedir.
Toplu alımlarda özel iskonta uygulanıp, adrese teslim seçenekleri sunulmaktadır. Firmalara ürün portföyümüzün bulunduğu cd verilerek rahat bir seçim imkanı sunlumaktadır. Ataşehir Çerçeveci
Ahşap ve plastik çerçeve çeşitlerinin yüzlerce numunesini adreslerimizde bulabilirsiniz. Yerli ve ithal olmak üzere çeşit bakımında zengin çerçeve seçeneklerimiz mevcuttur.
Karton ve kadife paspartu seçenekleri vardır. Dilerseniz düz cam…dilerseniz mat cam kullanabilirsiniz.
Bölgede yeni yapılanma ile bir çok oturuma açık evler bulunmaktadır. Bireysel işlerde çerçeve, ayna, dekoratif tablo ve dijital baskı gibi geniş seçeneklerimiz mevcuttur. Müşterimiz kendisine verdiğimiz cd ile rahataça seçimin yapabilmektedir.
atasehir cerceve 150x150 ATAŞEHİR ÇERÇEVECİ
Ataşehir Çerçeveci
Peşin ödemelerde kolaylık ve kredi kartına taksit imkanlarımız bulunmaktadır.
Aynı zamanda yerli ressamların eserlerini dilediğiniz çerçeve ile çerçeveletebilirsiniz.

ATAŞEHİR ÇERÇEVECİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder