Sayfalar

Artconsept Resim Çerçeve sitesi www.artconsept.com dan istediğiniz çerçeveye sahip olabilirsiniz.

17 Aralık 2013 Salı

ARTCONSEPT ÇERÇEVE ÜMRANİYE

ÇERÇEVECİ

Çerçeve çeşitleri olarak zengin numune çeşitleri, özel ödeme seçenekleri ve adrese teslim ile rahat bir alışveriş imkanı. Ümraniye ve Suadiye şubelerimiz ziyaret edebilirsiniz. Kurumsal firmalara özel ölçü ve A4 çerçeveler uygun Çerçeve imalatı, toptan-perakende satışı üzerine kurulu firmamız üç ayrı şubesiyle hizmet vermektedir.fiyatlarla…
Firmamız 2000 tarihinden beri istikrarla hizmete devam etmektedir. Ümraniye de iki  lamine ve ahşap çerçeve çeşitleri ile toptan-perakende sektörde varlığını sürdürmektedir. Aynı zamanda yerli ressamların eserleri şubelerimizde görülebilir.
Otel, Cafe, Restaurant v.b sektörlerde toplu projelerde yer almaktadır.
Kurumsal firmaların A4, Sertifika, Diploma çerçevelerini seri olarak üretmektedir.
Tasarımları tamamen firmamıza ait Osmanlı ve İslam sanatları üzerine özel-orjinal çalışmaları bulunmakta ve bunları toptan-perakende olarak pazarlamaktadır. Türkiye’nin birçok yerine Osmanlı Devlet Armasını üç ayrı boyu esnaf ve son kullanıcılara sunulmaktadır.Polyester ayetOsmanlı arması, altınla boyalı cam gibi duvar dekorasyonlarında iddalıdır.
Yerli ressamların orjinal tabloları dilediğiniz çerçeve çeşidi ile çerçevelenip adrese teslim ve taksit imkanları bulunmakatadır. Tuncay Şevketoğlu,Bülent Kılıç,Bekir Üstün,Remzi Taşkıran,Mustafa Eldeniz,Faysal Çakmaz,Kerim Yavuz,Zeki Özen gibi sanatçıların eserleri bulunmaktadır. Sipariş üzerine Yağlı boya portre ve karakalem çalışmaları yapılmaktadır.
Uzman personel, son sistem makina parkuru ve 450mt fabrika ile özenli işler teslim etmektedir.
Bir çok dizi sponsorluklarımız bulunmakta ve ürünlerimiz sergilenmektedir.
Proje çalışmalarınızda lütfen referanslarımız isteyiniz.

Çerçeve

ÇERÇEVECİ

ÜMRANİYE ÇERÇEVECİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder